Smart Bucket
Pui toate poftele împreună și împarți la doi sau la câți vreți voi și obții Smart Bucket cu 6 Hot Wings®, 6 Crispy Strips®, 4 Strips Nepicanți și 2 porții medii de cartofi prăjiți.

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs
Conține | |
Smart Bucket | Hot Wings® (4E) 1248 kJ/299 kcal 6 buc. Hot Wings® (150g) vezi ingrediente la fiecare componenta din sectiunea Hot Wings® + Crispy Strips® (4E) 714 kJ/170 kcal 6 buc. Crispy Strips® (180g) vezi ingrediente la fiecare componenta din sectiunea Crispy Strips® + Strips Nepicanti (5E) 1092 kJ/261 kcal 4 buc. Strips Nepicanti (120g) vezi ingrediente la fiecare componenta din sectiunea Strips Nepicanti + doua portii medii de cartofi prajiti (2x90g) (2E) 1286 kJ/307 kcal vezi ingrediente la fiecare componenta din sectiunea cartofi prajiti
|
Valoare energetică (kJ) | Valoare energetică (kcal) | Grăsimi (g) | din care acizi grași saturaţi (g) | Glucide (g) | din care zaharuri (g) | Fibre (g) | Proteine (g) | Sare (g) | |
Smart Bucket | 927 | 197 | 9.13 | 1.66 | 19.02 | 4.49 | - | 9.09 | 0.72 |
Valorile afișate sunt rezultatele per 100g sau 100ml de produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori.
Informaţiile cu privire la valorile nutriţionale ale produselor standard KFC sunt complete.
Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon şi cele nou promovate. Valorile nutriţionale pot prezenta mici variaţii în funcţie de sezon, locaţie şi alţi factori, putând suporta modificări fără o înştiinţare prealabilă.
Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Ediţia 2025.
Conține | |
Smart Bucket | Alergeni: gluten, oua, lactoza |
NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.







