Regulamente

image
Condiții de desfășurare a campaniei „Descarcă KFC APP”
image
Oferte #pebune
icon

Cupoanele sunt valabile în perioada 04 iulie - 31 iulie 2024 în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte promoții, reduceri sau oferte. Cupoanele de ofertă NU sunt valabile pentru comenzile prin sistemul KFC Delivery, Glovo, Tazz by eMAG, Bolt Food. Cuponul de ofertă poate fi folosit o singură dată și nu există dreptul de a solicita plata totală sau parțială a contravalorii acesteia. Pe un bon fiscal de comandă se poate adăuga un singur cupon de ofertă.

Pentru mai multe detalii accesați Regulamentul.

image
Magistrala poftei
icon

Harta metroului are o magistrală în formă de copan. Noi o numim MAGISTRALA POFTEI. Sigur ai fost pe-acolo. Doar că acum, te plimbi și îți faci și pofta. Hai pe Magistrala Poftei, fă turul copanului și pui de-un Bucket.

Campanie încheiată la data de 24 aprilie 2024

Regulamentul campaniei

image
SMART STOC
icon

E smart să-ți faci pofta de KFC când ai Smart Menu la doar 19.90 lei. E și mai smart să faci Smart Stocuri – șansa ta să-ți iei Smart Menu la același preț și după ce se termină campania.

Campanie încheiată la data de 8 mai 2024

Regulament

image
PROMO 2024
icon

Ai grijă de pofta ta. Încearcă să câștigi 100.000 de euro la promoția KFC ca să nu o facă cineva care nu-i pe gustul tău. KFC n-ar mai fi niciodată la fel...

Campanie încheiată la data de 28 februarie 2024

Regulament

Marele câștigător