Sustenabilitate

Ne-am luat un angajament față de comunitățile în care brandul este prezent, de a contribui la bunăstarea acestora prin produse de calitate și servicii la cele mai înalte standarde, crearea de locuri de muncă în restaurantele noastre și indirect la furnizorii locali cu care colaborăm, grijă față de mediu și proiecte de implicare socială.

image
Un lucru esențial
Standarde înalte de calitate
icon

Ne aprovizionăm cu ingrediente de calitate ridicată, preponderent de la producători locali (peste 85% din carnea de pui provine de la ferme din România). 

image
Construite #pebune
Construim responsabil
icon

Construim restaurantele cu grijă față de mediu. Avem sisteme speciale care ne ajută să eliminăm mirosurile abundente, să reducem lumina puternică și ne asigurăm că materialele folosite sunt sustenabile și prietenoase cu mediul înconjurător. 

image
Privim înainte
Reciclare și circularitate
icon

În cadrul procesului de preparare a produselor noastre, acordăm o mare atenție diminuării deșeurilor, atât în interiorul restaurantelor, cât și în exteriorul acestora.

Colectăm selectiv și reciclăm ambalajele din restaurante (hârtie, carton, metal, sticlă), iar uleiul pe care îl folosim la prepararea produselor noastre este transformat în biodiesel după ce a fost utilizat în bucătăriile restaurantelor.

image
Materiale sustenabile
Grijă față de mediu
icon

În restaurantele noastre, toate ambalajele pe bază de hârtie și carton (pungi, cartoane, cutii, pahare, foi de tavă) sunt obținute din păduri gestionate în mod responsabil și/sau din surse reciclate.

icon

Începând cu anul 2021, am înlocuit paiele din plastic cu paie din hârtie, iar tacâmurile și paletele de amestecat băuturi cu cele din lemn. Hârtia folosită la producerea paielor provine, de asemenea, din păduri administrate în mod sustenabil.

image
Certificare în managementul siguranței alimentare ISO 22000:2018
US Food Network operează în sistem de franciză brandul KFC în România; compania e deținută de Sphera Franchise Group