
Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs
Conține | |
Sos American Dip | Sos American Dip (8E) 1664 kJ/404 kcal
Ingrediente: ulei rafinat de floarea soarelui (40%), apa, pasta de tomate (5%), zahar, sos de soia, otet de alcool, amidon modificat din porumb, sos cu aroma de lamaie (apa, aroma emulsionata de lamaie 0.5%, aroma de lamaie 0.04%, zahar, acidifiant (acid citric), antioxidant (E300), conservant (sorbat de potasiu)), sare iodata, galbenus de ou, chilli macinat, usturoi pudra, stabilizator (guma xantan), ceapa pudra, acidifiant (acid citric, acid lactic), boia de ardei dulce, conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), antioxidant (calciu disodic EDTA). |
Valoare energetică (kJ) | Valoare energetică (kcal) | Grăsimi (g) | din care acizi grași saturaţi (g) | Glucide (g) | din care zaharuri (g) | Fibre (g) | Proteine (g) | Sare (g) | |
Sos American Dip | 1664 | 404 | 40.05 | 4.10 | 7.80 | 7.80 | 2.80 | 1.50 | 1.60 |
Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.
Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).
Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.
Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.
Conține | |
Sos American Dip | Alergeni: oua, soia |
NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.








