Sos Glenn
Sos Glenn - mai are nevoie de introduceri? Adaugă comenzii tale sosul cu usturoi KFC!

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs
Conține | |
Sos Glenn | Sos Glenn (6E) 1628 kJ/395 kcal
Ingrediente: ulei vegetal de floarea soarelui (max. 44%) (origine din UE), apa (33%), mustar 6.6% (apa, mustar boabe, otet din alcool, zahar, sare iodata, amidon modificat din porumb, stabilizator (guma xantan), colorant (betacaroten), amestec condimente), amidon modificat din porumb, zahar, praf de ou (1.3%), usturoi pudra (1.1%) (origine din UE si din afara UE), usturoi granulat (1.1%) (origine din UE si din afara UE), proteina din lapte, sare iodata, piper, acidifianti (otet din alcool, acid citric), stabilizator (guma xantan), conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu). |
Valoare energetică (kJ) | Valoare energetică (kcal) | Grăsimi (g) | din care acizi grași saturaţi (g) | Glucide (g) | din care zaharuri (g) | Fibre (g) | Proteine (g) | Sare (g) | |
Sos Glenn | 1628 | 395 | 39.70 | 4.30 | 5.90 | 5.40 | 4.70 | 1.00 | 1.50 |
Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.
Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).
Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.
Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.
Conține | |
Sos Glenn | Alergeni: oua, lactoza, mustar |
NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.








