Noutăți

Înghețată Sundae

8.00 lei

Mereu se găsește puțin loc pentru desert. Alege-ți topping-ul preferat dintre pepene galben, căpșuni, caramel sau ciocolată și dă-ți refresh cu o înghețată Sundae!

100
g
178/168/174/146
kcal
Răcoroasă
Dulce cremos

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
Inghetata Sundae cu topping Pepene galben

Inghetata Sundae cu topping Pepene galben 100g (11E) 616 kJ/146 kcal

Ingrediente: 85g Baza inghetata – [lapte degresat reconstituit, crema (lapte), apa, zahar, zer praf (lapte), dextroza, maltodextrina, stabilizatori (E412, E407), arome, emulgator E471, corector de aciditate E340] + 20g topping pepene galben (sirop de glucoza, apa, zahar, 15% pepene galben bucati, amidon modificat, acidifiant acid citric, corector de aciditate citrat de sodiu, stabilizatori pectina si caragenan, coloranti luteina si carmin, conservant sorbat de potasiu, aroma)

Inghetata Sundae cu topping Capsuni

Inghetata Sundae cu topping Capsuni 100g (7E) 751 kJ/178 kcal

Ingrediente: 80g Baza inghetata – [lapte degresat reconstituit, crema (lapte), apa, zahar, zer praf (lapte), dextroza, maltodextrina, stabilizatori (E412, E407), arome, emulgator E471, corector de aciditate E340] + 20g topping de capsuni (zahar, piure de capsuni, aroma naturala de capsuni cu alte arome naturale, acidifiant acid citric, colorant anthocyanin, agent de ingrosare pectina, agent de conservare sorbat de potasiu) (contine 50,1% piure de capsuni).

Inghetata Sundae cu topping Caramel

Inghetata Sundae cu topping Caramel 100g (8E) 731 kJ/174 kcal

Ingrediente: 85g Baza inghetata – [lapte degresat reconstituit, crema (lapte), apa, zahar, zer praf (lapte), dextroza, maltodextrina, stabilizatori (E412, E407), arome, emulgator E471, corector de aciditate E340] + 15g topping caramel [lapte indulcit degresat si condensat (26,7%), zahar, apa, sirop de glucoza-fructoza, caramel, unt (4.2%), amidon modificat (E1442), arome naturale, colorant E150a, sare, emulsifiant E471, conservant E202, acidifiant acid citric. Contine caramel 8%]

Inghetata Sundae cu topping Ciocolata

Inghetata Sundae cu topping Ciocolata 100g (6E) 706 kJ/168 kcal

Ingrediente: 85g Baza inghetata – [lapte degresat reconstituit, crema (lapte), apa, zahar, zer praf (lapte), dextroza, maltodextrina, stabilizatori (E412, E407), arome, emulgator E471, corector de aciditate E340] + 15g topping de ciocolata [zahar, apa, pudra de cacao degresata (11%), masa de cacao, acidifiant E334, aroma, emulsifiant E471, conservant sorbat de potasiu, sare (contine 20% ciocolata)]

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Inghetata Sundae cu topping Pepene galben 6161464.663.0423.9820.00-2.100.22
Inghetata Sundae cu topping Capsuni 7511784.643.0431.8429.28-2.220.14
Inghetata Sundae cu topping Caramel 7311745.643.7027.9923.88-2.720.18
Inghetata Sundae cu topping Ciocolata 7061685.323.4727.1924.42-2.740.17

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
Inghetata Sundae cu topping Pepene galben

Alergen: LACTOZA. 11E

Inghetata Sundae cu topping Capsuni

Alergen: LACTOZA. 7E

Inghetata Sundae cu topping Caramel

Alergen: LACTOZA. 8E

Inghetata Sundae cu topping Ciocolata

Alergen: LACTOZA. 6E

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.