Noutăți

CrissCut®

9.90 lei

Cartofii Criss Cut de la KFC sunt genul ala de gustare careia n-ai cum sa-i zici pas. Crocanti si deliciosi, merg super bine in orice combinatie ii pui. I-ai incercat si cu sos?

120
g
321
kcal
Condimentați
🧅🧅🧅

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
CrissCut®

CrissCut® (*produs/din produs decongelat) 120g (4E) 1342 kJ/321 kcal

Ingrediente: Cartofi (84%), mixt de acoperire (9%) [faina de grau, sare, amidon modificat de cartofi, pudra de usturoi, condimente (piper negru, ardei iute, ardei iute Cayenne, piper alb, boia de ardei, turmeric), agenti de crestere (E450i, E500ii), praf de ceapa, extract de drojdie, aroma naturala de piper negru, extract de condimente (boia)], uleiuri vegetale (seminte de rapita, floarea soarelui, in proportii variate) (7%), dextroza, ulei pentru prajit [uleiuri vegetale (floarea soarelui, floarea soarelui high oleic, rapita, in proportii variabile), antispumant E900], sare

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Chips cu cartofi CrissCuts 134232115.741.7439.35<0.504.033.461.70

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
CrissCut®

Alergen: GLUTEN

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.