Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs
Conține | |
Dipping fries | Dipping fries (*produs/din produs decongelat) 125g (4E) 1137 kJ/272 kcal Ingrediente: Dipping fries [cartofi 87%, ulei vegetal de floarea soarelui, mixt de acoperire (amidon modificat, faina de orez, sare, agenti de afanare E450 si E500, amidon, dextroza, agent de ingrosare E415, extract de condimente (curcumina si ardei gras)], ulei pentru prajit [uleiuri vegetale (floarea soarelui, floarea soarelui high oleic, rapita, in proportii variabile), antispumant E900], sare. |
Valoare energetică (kJ) | Valoare energetică (kcal) | Grăsimi (g) | din care acizi grași saturaţi (g) | Glucide (g) | din care zaharuri (g) | Fibre (g) | Proteine (g) | Sare (g) | |
Dipping fries (*produs/din produs decongelat) 125g (4E) | 1137 | 272 | 14,24 | 2,16 | 30,61 | <0,50 | 3,87 | 3,43 | 0,48 |
Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.
Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).
Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.
Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.
Conține | |
Dipping fries | Alergeni: pot contine gluten, lactoza |
NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.