Marți Bucket
De marți, poți să-ți pui din nou pofta-n pui cu Marți Bucket de la KFC.
Produs disponibil în zilele de marți: 10 iunie, 17 iunie, 24 iunie, 1 iulie și 8 iulie, în toate restaurantele KFC din tară și în aplicația de mobil KFC. Oferta nu este valabilă în restaurantele din benzinăriile partenere sau pe platformele de livrare partenere. Hot Bucket nu este disponibil în ziua de marți.

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs
Conține | |
Marți Bucket | Marți Bucket Hot Wings® (4E) 1332 kJ/320 kcal 20 buc. Hot Wings® (500g) vezi ingrediente la fiecare componenta din sectiunea Hot Wings® |
Valoare energetică (kJ) | Valoare energetică (kcal) | Grăsimi (g) | din care acizi grași saturaţi (g) | Glucide (g) | din care zaharuri (g) | Fibre (g) | Proteine (g) | Sare (g) | |
Marți Bucket | 1248 | 299 | 19,50 | 3,58 | 10,67 | <0,1 | <0,1 | 20,25 | 1,44 |
Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.
Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).
Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.
Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.
Conține | |
Marți Bucket | Alergen: gluten |
NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.









